Toimitusehdot

Toimitustiedot:
Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Mikäli olet kiinnostunut myymistämme tuotteista ja asut Suomen ulkopuolella, ole yhteydessä meihin sähköpostitse ja autamme sinua mielellämme. Tuotteita on mahdollista toimittaa Euroopan sisällä erikseen sopimalla, postikulut vaihtelevat paketin koon ja painon mukaan.

Toimituskulut:
Toimituskulut ovat 7.90 euroa. Yli 150 euron ostoksille toimitus on maksuton.

Minimitilausraja on 15 euroa.

Toimitusaika:
Tuotteet toimitetaan normaalisti 2-7 arkipäivän kuluessa tilauksesta (Sample- ja poistotuotteet lähetetään seuraavana arkipäivänä) lähimpään Postin noutopisteeseen. Jos tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme tai joudumme tilaamaan sen keskusvarastolta, otamme yhteyttä heti tilauksen saatuamme. Emme vastaa Postin puolelta johtuvista mahdollisista viiveistä.

Hintatiedot:
Tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvolisäveron. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintaan. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Maksaminen:
Käytettävissä ovat kotimaiset verkkopankkimaksut sekä yleisimmät maksukortit.

Maksupalveluntarjoaja:
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa yhteys tulee ensijaisesti ottaa sähköpostitse kauppiaaseen osoitteeseen info@horseandhound.fi.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Palautusehdot:
Tuotteilla on 14 päivän palautus- tai vaihto-oikeus, joka alkaa siitä, kun asiakas on noutanut toimituksen noutopisteestä. Palautuksesta tulee ilmoittaa sähköpostitse (office@horseandhound.fi) 14 vrk:n kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista toimituskustannuksista itse. Vain avaamattomat ja käyttämättömät tuotepakkaukset voi palauttaa. Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti, etteivät ne vaurioidu kuljetuksen aikana. Palautettujen tuotteiden ostohinta maksetaan takaisin samalla maksutavalla kuin ostos on tehty, kun tuotteet ovat saapuneet takaisin meille.

Huom! Palautusoikeus ei koske sample- ja poistotuotteiden osaston tuotteita.

Palautusosoite:
Horse & Hound Oy
Vitikka 1 D, 02630 Espoo

Postin palautuskoodi 660771

Reklamaatiot:
Mikäli ostettu tuote on viallinen (esim. rikkoutunut tuotepakkaus), tulee asiakkaan ottaa meihin yhteyttä mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse (office@horseandhound.fi). Jos asiakas haluaa korvauksen viallisesta tuotteesta, tulee tuote toimittaa takaisin meille. Korvaava tuote toimitetaan asiakkaalle vasta, kun reklamoitu tuote on saapunut takaisin meille ja olemme todenneet sen vialliseksi.

Yhteystiedot:
Horse & Hound Oy
Vitikka 1 D, 02630 Espoo
office@horseandhound.fi