Horse & Hound ystävämyynti

Helmikuussa 2024 tulemme järjestämään alennusmyynnin varastollamme Espoon Kilossa. Luvassa on paljon tuotteita sekä hevoselle että ratsastajalle. Merkkejä on mm. Asup, Kingsland ja Covalliero. Lue lisää tapahtuman Facebook-sivulta. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Continue reading

Oletko etsimämme vahvistus tiimiimme?

Oletko valmis heittäytymään ja edustamaan useampaa tunnettua hevosalan brändiä? Tule mukaan huipputiimiimme! Etsimme työntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työ sopii mainiosti vaikka opiskelijalle, joka haluaa tehdä töitä opintojen lomassa tai kokeneelle tekijälle toisen työn oheen. Töitä tarjolla noin 20-30h viikossa. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu tilausten pakkaus, purku ja laskutus, sekä muut erilaiset varastotyöt. Halutessasi pääset osallistumaan myös verkkokaupan […]

Continue reading

Viivästyksiä toimitusajoissa

Meneillään oleva AKT lakko vaikuttaa valitettavasti myös postin kulkuun. Postitamme saapuneet verkkokauppatilaukset edelleen mahdollisimman pian, mutta kuljetusalan lakko näkyy myös postin toiminnassa. Tämä saattaa tarkoittaa siis normaalia pidempiä toimitusaikoja. Olettehan kärsivällisiä, paketit saapuvat varmasti perille.

Continue reading

Hyvää joulua!

Joulukuu on saapunut ja lahjakausi on parhaimmillaan. Meidän verkkokaupasta löydät taatusti sopivat tuotteet pukinkonttiin. Kannattaa ottaa Horse & Houndin instagram haltuun, mikäli haluat kuulla ensimmäisenä joulukuun huipuista tarjouksista!

Continue reading