Laadukkaat hevos- ja ratsastustarvikkeet Helsingistä

Helsingissä sijaitseva Horse & Hound Oy on kaupungin vanhin ratsastustarvikemyymälä. Olemme toimineet jo yli kolmen vuosikymmenen ajan palvellen ammattitaitoisesti sekä ratsastuksen harrastajia että ammattilaisia niin pääkaupunkiseudulla kuin koko Suomessakin.

Monipuolisesti tuotteita harrastajille ja ammattilaisille

Tarjoamme monipuolisen ja laadukkaan tuotevalikoiman, johon kuuluvat sekä ratsastustarvikkeet että hevostarvikkeet useilta tunnetuilta merkeiltä. Asiantunteva myymälähenkilökuntamme auttaa mielellään tuotteiden valinnassa. 

Tervetuloa myymäläämme!

Myymälämme sijaitsee Helsingin keskustassa, Punavuoressa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Pääset suoraan myymälämme eteen niin linja-autolla kuin raitiovaunullakin.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi asioimaan meillä!

Etsimme työntekijää!

Etsimme vastuullista ja ahkeraa työntekijää päätoimiseen työsuhteeseen. Oletko reipas, oma-aloitteinen ja hevoset ovat lähellä sydäntäsi? Olet valmis heittäytymään ja edustamaan useampaa tunnettua hevosalan brändiä?

Meillä on tarjota sinulle innostava ja mielenkiintoinen työtehtävä alan huipulta.

Pääset vastaamaan niin myyntiprosessista kun toimistolla tapahtuvasta varasto- ja laskutustyöstä. Meillä menestyy moniosaaja, joka ei pelkää ihmiskontakteja ja asiakkaan auttaminen on lähellä sydäntä.

Hallitset Microsoft Office perusteet ja uudet it-järjestelmät eivät ole sinulle este. Vaadimme työtehtävään täysi-ikäisyyttä.

Tule mukavaan myyntitiimimme näkemään alan kehitys ja tulevaisuus. Tarjoamme sinulle joustavat työajat sekä -työnkuvan.

Työt alkavat nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löytyessä, joten hae pian. Työn suorituspaikka: Espoo.

Lisätietoja tehtävästä antaa Claes Jensen puh. 0415254568

Pyrimme löytämään parhaan henkilön juuri tähän tehtävään mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti osoitteeseen office@horseandhound.fi.