NAF Oestress 500 g

45.00

NAF Oestress 500 g

45.00

Tammojen hormonitoimintaa tasapainottamaan kehitetty Oestress sisältää jo satoja vuosia hormonitasapainon vakauttamiseen käytettyjä yrttiuutteita.

Tuotetunnus (SKU): O89.500 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Tammat kärsivät oriiden tapaan hormonitasapainon vaihteluista. Oireita voivat olla mm. mielialan vaihtelut, agressiivisuus, kosketusherkkyys ja huonontunut suorituskyky. Koska hevosen munasarjat sijaitsevat suoraan satulan alla, epämukava olotila saattaa aiheuttaa ongelmia myös selän työskentelyyn, hännänhuitomista ja jopa potkimista ja pukittelua. NAF Oestress sisältää jo satoja vuosia hormonitasapainon vakauttamiseen käytettyjä yrttiuutteita. Lisäämällä NAF Oestressia tammasi ruokavalioon autat sen hormonitasapainoa palautumaan luonnollisella tavalla, mikä sallii hevosesi rentoutua ja työskennellä keskittyneesti ilman epämukavaa olotilaa. Oestress-valmistetta tulee syöttää päivittäin kevään ja kesän ajan. Annostusta voi tarvittaessa lisätä kiimakierron vaiheiden mukaan. Oestress soveltuu käytettäväksi myös jatkuvasti, ympäri vuoden. NAF Oestressiä voi syöttää myös oriille ja ruunille, joiden hormonitoimintaa halutaan hillitä.

Raaka-aineet

Munkinpippuri, koiranheisi, magnesiumoksidi, tähkäkimikki (juuri), rohtokoisio, porkkana (kuivattu), auringonkukan siemen, Cynanchum, rypäleruukku, kalsiumkarbonaatti, ruusunmarjan kuori, vuohennokka, omija-marja, sieni (kuivattu), kuivattu merilevä (klorella), inkiväärijuuri, lakritsijuuri, kurkuma, rypsiöljy, melassi, selluloosa, vehnärehu, glyseriini, maissintähkä.

Ravintoarvot

Raakatuhka 23.70%

Raakaproteiini 6.15%

Raakarasva 9.44%

Tärkkelys 19.60%

Sulamaton tuhka 4.73%

Natrium 0.06%

Ravintosisältö

Koostumus:
Siveydenpuun marja, magnesiumoksidi, koiranheisi, tähkäkimikki, auringonkukan siemen, porkkana (kuivattu), rypälekurkku, omija-marja, sarviapilan siemen, vuohennokka, ruusunmarjan kuori, kurkuma, maarianohdakkeen siemen, voikukanlehti, rosmariini, neidonhiuspuun lehti, inkivääri, klorella (kuivattu), lakritsa, rapsiöljy

Ravintoainekoostumus:
Raakaproteiini 6,2 %
Raakaöljyt ja -rasvat 8,4 %
Hehkutusjäännös 21,2 %
Raakakuitu 39,4 %
Natrium 360 mg/kg

Annostus, hevoset & ponit:  g/pv         mittaa/pv
Aloitusannos (7-10 pv)                   30                   3
Ylläpito                                            10-20             1-2

Ylläpitoannostus tulee sovittaa hevoskohtaisesti eikä se välttämättä ole riippuvainen hevosen painosta. Yksi 20 ml:n mitta vastaa n. 10 g:a. 500 g:n pakkaus syötettynä annostuksella 10 g/pv riittää n. 50 päivän ajaksi. Aloitusannostusta voidaan käyttää sekä silloin, kun aletaan syöttää Oestressiä että kiimojen aikana. Ei suositella kantaville tammoille. Siitostammoilla käyttö on suositeltavaa lopettaa kaksi kuukautta ennen suunniteltua siemennysajankohtaa. Soveltuu myös orimaisesti käyttäytyville ruunille.

Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Kansi suljettava käytön jälkeen. Täydennysrehu ainoastaan hevosille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NAF Oestress 500 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *