NAF Liquid Magic 1L *HUOM. PÄIVÄYS*

48.40 24.20

Alennus!

NAF Liquid Magic 1L *HUOM. PÄIVÄYS*

48.40 24.20

NAF Liquid Magic on poikkeuksellinen magnesium-tuote. Sen koostumuksen perustana on magnesium, mutta se sisältää myös ainutlaatuisen yhdistelmän rauhoittavia yrttejä ja ravinteita, joiden tiedetään rentouttavan lihaksia ja parantavan keskittymiskykyä.

1 varastossa

Kuvaus

Huom! Tuotteen parasta ennen-päiväys on joko kohta menossa tai jo mennyt. Tuote on turvallista käyttää parasta ennen-päiväyksen jälkeenkin (varmistettu valmistajalta). Huomioithan tämän tuotetta ostaessasi.

NAF Liquid Magic on poikkeuksellinen magnesium-tuote. Sen koostumuksen perustana on magnesium, mutta se sisältää myös ainutlaatuisen yhdistelmän rauhoittavia yrttejä ja ravinteita, joiden tiedetään rentouttavan lihaksia ja parantavan keskittymiskykyä. Magnesium on ensiarvoisen tärkeä ravinne hevosen hyvinvoinnin kannalta ja yksi sen monista vaikutuksista liittyy hermoston jännityksen säätelyyn. Koska magnesium vaikuttaa myös lihasjännitykseen, saattaa magnesiumin puutteesta kärsivä hevonen liikkua jäykästi, olla levoton ja yliherkkä. NAF Liquid Magic sisältämä magnesiumin ja yrttien sekoitus auttaa hevosta selviytymään siltä pyydetyistä tehtävistä rauhallisesti ja keskittyneesti. NAF Liquid Magicin etu on, että nestemäisessä muodossa ravinteet imeytyvät nopeammin ja rauhoittava vaikutus näkyy nopeasti.

Parasta ennen-päiväys: 05/2021