EquiBee Bit Balm 50 ml

16.00

EquiBee Bit Balm 50 ml

16.00

Luonnollinen mehiläisvaha hevosen suupieliin

4 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Hevosen on mukavampi lähteä töihin suupielet rasvattuina ja raikas piparmintun tuoksu saa hevosen hamuamaan voidetta. Bit Balm pitää huolta suupielten kosteustasapainosta. Mehiläisvaha muodostaa hengittävän kalvon, mikä estää kosteuden haihtumasta iholta ja toisaalta vaha itsessään myös kosteuttaa ihoa yhdessä camelinaöljyn kanssa. Suupielet pysyvät mukavan pehmeinä, esimerkiksi nuorilla hevosilla on miellyttävämpi totutella kuolaimeen, kun suupielet saavat hieman pehmennystä. Erityistä apua Bit Balm tuo silloin, kun käytetään esimerkiksi kumipäällysteisiä kuolaimia. Silloin hevosen oma syljeneritys tulee toimia hyvin, mutta Bit Balm tukee tarvittaessa.

Bit Balm sisältää luonnollisesti e-vitamiinia, mikä on tärkeä ihosolujenkin uudistumisessa. Mehiläisvahalla on antimikrobisia ominaisuuksia sieniä ja bakteereja vastaan. Hoitaa hyvin jo syntyneitä halkeamia ja haavaumia. Mehiläisvahakalvo suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä ja estää ihoa kovettumasta.

Ainesosat: camelinaöljy, mehiläisvaha, eteerinen piparminttuöljy. Tuote on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista. Mehiläisvaha on peräisin valmistajan omasta mehiläistarhauksesta.